Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκληρή επίθεση του Jürgen Klopp στον Sergio Ramos!

Σκληρή επίθεση του Jürgen Klopp στον Sergio Ramos!

Θέλει τους παίκτες του έτοιμους ο Klopp.

Όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς έκανε ο Sergio Ramos στον τελικό του Champions League στο Κίεβο σε βάρος των Mohamed Salah και Loris Karius και έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον τελικό.

Ο Jürgen Klopp μίλησε με σκληρά λόγια για τον αρχηγό της Real Madrid, λόγω της συμπεριφοράς του στον τελικό. Ο Γερμανός τεχνικός των Reds δεν είχε αναφερθεί ξανά στον Ισπανό αμυντικό μετά τον συγκεκριμένο αγώνα.

“ Θα ανοίξουμε πάλι αυτό το θέμα; Φυσικά και έχω δει τη φάση του Ramos με τον Salah ξανά. Κάποιος μου την έδειξε μετά τον αγώνα. ”

“ Αν το ξαναδείς όμως και δεν είσαι με τη Real Madrid θα σκεφτείς αμέσως, ότι ήταν ένα αδίστακτο και βάναυσο μαρκάρισμα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πεις, ότι πρόκειται για μια καλή μονομαχία. Ήταν αδίστακτο. ”

“ Δεν πιστεύω, ότι ο Mo θα τραυματιζόταν κάθε φορά στη συγκεκριμένη φάση. Ήταν όμως και άτυχος. Είναι μια εμπείρια, που δεν θα έχουμε ξανά σίγουρα όμως. ”

“ Ήρθαν, έκαναν τον τερματοφύλακά μας να υποστεί διάσειση, χτύπησαν τον σκόρερ μας σαν παλαιστή και στο τέλος κέρδισαν. ”

“ Αυτή ήταν η ιστορία του παιχνιδιού. Ο Ramos είπε πολλά πράγματα. Δεν μου άρεσαν. Δεν μου άρεσαν και οι αντιδράσεις του. Ήταν κάπως σαν “ Και τι έγινε ”, “Τι ακριβώς θέλουν; Είναι φυσιολογικό ” Όχι, δεν ήταν φυσιολογικό. Αν υπήρχε VAR σίγουρα θα είχε εξεταστεί η συγκεκριμένη φάση, όχι απαραίτητα για κόκκινη κάρτα, αλλά για να δουν τι ακριβώς έγινε. ”

“ Αν κοιτάξεις όλα όσα έχει κάνει ο Ramos – Βλέπω ποδόσφαιρο από 5 ετών – τότε θα διακρίνεις αρκετές περίεργες καταστάσεις. Στον τελικό του 2017 ήταν υπεύθυνος για την κόκκινη κάρτα στον Cuadrado. ”

“ Ο κόσμος ίσως πιστεύει, ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα όπλα, για να κερδίσεις έναν αγώνα. Εγώ δεν το υποστηρίζω αυτό. ”

Η επίμαχη στιγμή όπου ο Ramos "γκρεμίζει" τον Salah.
Καμία συμπάθεια του Klopp για τον Ramos.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com